Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rzodkiewkowo-paprykowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 250 g
śmietana 4-5 łyżek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
papryka czerwona 0,5 sztuka
rzodkiewka 2 główki
szczypiorek
cebula biała 0,5 szt
chleb
szynka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rzodkiewkowo-paprykowa

Kroki postępowania

1
Ser przelozyc do miski, rozgnieść za pomoca widelca. Dolac smietane by masa serowa byla delikatna.
Krok 1 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto
2
papryke i cebule pokroic w kostke dodac do sera
Krok 2 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto
3
rzodkiewke takze pokroic w kostke. Do sera dodac rzodkiewke, pieprz oraz sól, wymieszac.
Krok 3 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto
4
Chleb posmarowac masłem wg uznania, położyć plaster szynki
Krok 4 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto
5
Na wierzch wyłożyc paste serowa, posypac szczypiorkiem.

Smacznego :)
Krok 5 - Pasta rzodkiewkowo-paprykowa foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 31.01.2016 17:54
Za rzodkiewkami jako takimi nie przepadam, ale lubię je w niektórych połączeniach, na przykład właśnie w pastach, myślę, że smakowało by mi:)
agnieszka214 31.01.2016 17:02
Ser zawsze jest najlepszy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak