Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta parówkowa z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
majonez 2 łyżki
szczypiorek 1/2 pęczka
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
parówki 4 (odtłuszczone)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta parówkowa z majonezem

Parówki mielimy w maszynce do mięsa. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i bardzo drobniutko siekamy. Szczypiorek dokładnie myjemy, osuszamy, drobno kroimy. Następnie zmielone parówki, ugotowane jajka oraz pokrojony szczypiorek łaczymy ze sobą, dodajemy majonez, sól oraz pieprz do smaku. Całość dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 28.10.2012 12:32
smaczna i łatwa w przygotowaniu pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak