Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta parówkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 4 szt
serek topiony 200 g
majonez tradycyjny 2 łyżki
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta parówkowa

Parówki drobno pokroić w kostkę. Ser topiony rozgnieść widelcem i wymieszać z majonezem. Szczypiorek drobno pokroić. Do parówek dodać szczypiorek, ser topiony z majonezem, wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wymieszać. Podawać z jasnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 01.05.2017 21:35
mniam, mniam
Renataj 01.05.2017 20:34
Fajny pomysł:)
Urszula Świeca 01.05.2017 19:48
Dzięki.)))
Wafelek2601 01.05.2017 18:59
Ciekawie się zapowiada
w mojej kuchni 01.05.2017 17:12
czasem można zjeść taką pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak