Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta parówkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 3 szt
jaja 3 szt
por 3 cm
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta parówkowa

Jaja ugotować, obrać i pokroić razem z parówkami w dużą kostkę. Zmielić lub zmiksować na papkę. Pora pokroić w drobną kostkę, położyć na sit i sparzyć wrzątkiem, odcedzić, włożyć do masy.Do masy dodać majonez i musztardę wymieszać. Całość doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 21.02.2014 17:27
super pomysł
teresa18 31.05.2013 20:34
robie trochę inną ale ta też jest smaczna
Łukasz15 25.05.2013 19:31
Musi być pyszna
Zdzisław 17.04.2013 23:11
chętnie skorzystam z tego przepisu
Megg 17.04.2013 20:49
bardzo ciekawy przepis, trzeba go będzie wypróbować :-)
Janina 17.04.2013 20:26
Bardzo fajny zestaw
kokoszka
kokoszka 17.04.2013 20:24
ciekawa propozycja
kuklik 17.04.2013 20:04
smakowite zwłaszcza z grzankami
Małgorzata106 17.04.2013 20:03
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak