Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z kaparami i żółtym serem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 6 szt
kapary całe Smak 3 łyżki
ser żółty 100 gram
majonez 1-2 łyżki
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z kaparami i żółtym serem

Jajka ugotowane na twardo bardzo drobno pokroić lub utłuc tłuczkiem do ziemniaków. Dodać pokrojone w kostkę kapary oraz ser żółty starty na tarce o małych oczkach. Przyprawić do smaku odrobiną soli i dużą ilością pieprzu. Dodać majonez, wymieszać. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mniam 18.04.2016 15:32
Jeszcze świeże pieczywo i pyszne śniadanie gotowe.
Konczi 18.04.2016 09:16
Pasta idealna na śniadanie :)
Renataj 18.04.2016 08:16
Bardzo dobra pasta - robię podobną:)
2milutka 17.04.2016 21:11
Pyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak