Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczna

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 4 szt
szczypiorek 1 pęczek
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz 1/2 łyżeczki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczna

Jajka gotujemy n twardo, wyjmujemy żółtka i miskujemy z majinezem oraz musztardą. Białka kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do żółtek, mieszamy. Dodajemy posiekany szczypiorek i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 21.10.2015 18:06
moja ulubiona pasta
gottrina 28.02.2015 14:25
idealna na śniadanko
Agata3 24.02.2015 11:50
uwielbiam ze świeżym chlebem:)
gosia56 24.02.2015 08:16
pyszna pasta;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak