Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta chrzanowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 18 proc 200 g
świeży chrzan 10 dag
koperek 1/2 peczka
sól 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta chrzanowa

W małym rondelku rozgrzewamy śmietanę, dodajemy do niej świeży utarty chrzan i podgrzewamy na małym ogniu, cały czas mieszając. Następnie, dodajemy sól oraz bardzo drobniutko posiekany koperek. Całość dokładnie mieszamy. Pastą smarujemy kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

parysek10 10.08.2012 12:37
mniam, uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak