Przepis i sposób przygotowania na: Omlet zapiekany z porem i pieczarkami
Kroki postępowania
Przed podaniem dekoruję oliwkami, pietruszką, groszkiem i pieczarkami.
ziemniaki ugotowane | 2 sztuki |
jaja | 5 sztuk |
por (biała część) | 1 sztuka |
pieczareki całe | 15 dkg |
groszek konserwowy | 5 łyżek |
pieprz | 1 do smaku |
masło do smażenia | 1 łyżka |
oliwki czarne | 7 sztuk |
natka pietruszki | 1 do dekoracji |
papryczka chili | 1 szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: