Przepis i sposób przygotowania na: Ogon byka w czerwonym winie - hiszpański przysmak
Kroki postępowania
Pokrojone ogony ułożyć w szklanym naczyniu, dodać pokrojone warzywa i ząbki czosnku.
Dusić w temperaturze 190 oC około 3 godziny.
ogon wołowy | 2 kg |
marchew | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula | 2 szt |
por (biała część) | 1 szt |
ząbki czosnku | 5 szt |
wino czerwone wytrawne | 1 butelka |
przyprawa do potraw Kucharek | |
pieprz | |
mąka | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: