Składniki:
Ciasto: | |
mąki pszennej | 500 g |
+ do podsypywania | |
gorąca woda | 1 szk |
soli | 1/2 łyżeczki |
Farsz: | |
pieczarek | 500 g |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
przyprawy Małgosi | 1 łyżka |
bakłażan | |
olej | kilka łyżek |
Ciasto: | |
mąki pszennej | 500 g |
+ do podsypywania | |
gorąca woda | 1 szk |
soli | 1/2 łyżeczki |
Farsz: | |
pieczarek | 500 g |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
przyprawy Małgosi | 1 łyżka |
bakłażan | |
olej | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: