Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa sałatka z fasolkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 20 dag
fasola czerwona z puszki 0,5 puszki
marchew 2 ugotowane
sałata lodowa 4 liście
ząbek czosnku 1 szt
masło 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa sałatka z fasolkami

Fasolkę szparagową i marchewkę ugotować. Fasolkę z puszki przecedzić i przelać gorącą wodą. Warzywa ułożyć na talerzu, na sałacie. Posiekany czosnek przesmażyć z masłem i polać sałatkę. Posypać natką, o której zapomniałem przy robieniu zdjęcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 14.01.2015 18:02
taką fasolkę lubię
Bernadeta1 19.11.2014 18:00
Jak tu smacznie i kolorowo
Beata999 19.11.2014 13:26
Bardzo apetyczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak