Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsne do pasztecików drożdżowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 600 g
cebula 1
smalec 20 g
jajko 1
sól do smaku
pieprz do smaku
kajzerka 1,5 czerstwa

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsne do pasztecików drożdżowych

Bułkę namoczyć, cebulę podsmażyć na smalcu. Mięso zmielić wraz z odciśniętą bułką. Dodać podsmażoną cebulę, jajo, sól i pieprz, masę wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak