Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziane muchomorki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 5 szt
ser biały 150 gram
szynka 10 dkg
szczypiorek
papryka czerwona 1/4 szt
majonez 1 łyżka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane muchomorki

Pomidory myjemy i w każdym odkrawamy czubek i wydrążamy środek.
Do miseczki wkładam serek i majonez do tego kroję drobniutko w kostkę szynkę, dokładam pokrojony szczypiorek i paprykę, doprawiam solą i pieprzem.
Pomidory napełniam masą i przykrywam czubeczkiem pomidora.
Podaję jako przystawkę. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 24.02.2014 19:33
Ale to musi dobre, sama bym zjadła takie muchomory
gibli 24.02.2014 08:07
świetnie wyglądają)
Konczi 24.02.2014 07:35
super pomidorki
Milka100 23.02.2014 20:40
świetne muchomorki
drmaciej 23.02.2014 19:34
podoba mi się
sylwia_sl 23.02.2014 19:17
fajna przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak