Składniki:
makaron muszelki | 100- 150 g |
woda | 2 litry |
sól | 1 łyżeczka |
szpinak mrożony | 300-400 g |
ząbek czosnku | 3 szt |
masło klarowane | 1-2 łyżki |
cebula czerwona | 1 szt |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 2-3 łyżki |
makaron muszelki | 100- 150 g |
woda | 2 litry |
sól | 1 łyżeczka |
szpinak mrożony | 300-400 g |
ząbek czosnku | 3 szt |
masło klarowane | 1-2 łyżki |
cebula czerwona | 1 szt |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: