Przepis i sposób przygotowania na: „Muchomory” nadziewane (po karpacku)
Kroki postępowania
Jajka ugotować na twardo, obrać, odkroić wierzchy jaj i wyjąć żółtka. Następnie żółtka zmielić z szynką, połączyć z chrzanem, ketchupem i doprawić do smaku.
jajko | 8 szt. |
szynka gotowana | 10 dag |
chrzan tarty | 4 łyżki |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
pomidory | 8 szt./średnie |
sałata karbowana | 1 główka/mała |
majonez | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: