Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muchomorki z jajek

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
majonez 2-3 łyż
seler starty drobno 1-2 łyż
sól
pieprz
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Muchomorki z jajek

Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy ze skorupek. Ścinamy bardziej płaski koniec jajka i otaczamy go w czerwonej papryce. Wyciągamy delikatnie żółtka i siekamy. Mieszamy z majonezem i żółtym serem. Doprawiamy do smaku i faszerujemy jajka. Jajka układamy na półmisku i nakładamy końce jajek tworząc kapelusz grzybka.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 28.05.2015 14:13
ciekawy pomysł :)
inka2012 28.05.2015 11:20
fajny pomysł :)
Aannkaa82 28.05.2015 10:25
Fajne te grzybki :)
Adamorek 28.05.2015 10:22
fajne dla dzieciaków
bertpvd 28.05.2015 09:27
piękne grzybki ! :)
dom-agi 28.05.2015 08:36
Świetny pomysł!
Krzysztof15 28.05.2015 06:37
super wygladaja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak