Składniki:
czosnek | 3 ząbki |
sól | do smaku |
Zalewa do peklowania: | |
sól | 40 g |
cukier | 1 łyżeczka |
kolendra | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | kilka |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wołowina | 2 (mostek) |
czosnek | 3 ząbki |
sól | do smaku |
Zalewa do peklowania: | |
sól | 40 g |
cukier | 1 łyżeczka |
kolendra | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | kilka |
Goździki całe Prymat | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
wołowina | 2 (mostek) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: