Przepis i sposób przygotowania na: MOJE PASZTECIKI W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM Z CZERWONYM BARSZCZYKIEM
Kroki postępowania
SMACZNEGO!!!!
kapusta kiszona | 500 g |
pieczarki | 300 g |
woda gazowana | 1 L |
mąka | 2,5-3 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
Panierka: | |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
barszczyk | |
burak | 1-2 szt |
marchew | 1-2 szt |
pietruszka | 1 szt |
sól | do smaku |
ocet | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kostka rosołowa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: