Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

miodowa kasza jaglana

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza jaglana 70 gram
miód lipowy 2 łyżki
pszenica w miodzie łyżki
kaki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: miodowa kasza jaglana

Kaszę gotujemy zgodnie z opisem na opakowaniu (w ok. 150 ml wody z dodatkiem oleju przez ok. 20 minut). Miód rozpuszczamy w garnuszku i przelewamy do ugotowanej kaszy. Dokładnie wszystko mieszamy. Na wierzch układamy kaki pokrojone w kostkę i posypujemy pszenicą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 22.02.2014 08:51
Fajne połączenie. Uwielbiam kaki.
IwonaDD 05.11.2013 10:39
pyszne połaczenie
Magda60 20.08.2013 22:09
pysznie i zdrowo
cooleczka 18.08.2013 22:01
mniam mniam
pestka 13.06.2013 10:10
z miodem nie jadłam
SmakChwili 16.02.2013 20:59
pycha, pycha i jeszcze raz pycha!!
gacopierz23 31.01.2013 17:15
zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak