Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :)

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt
pesto 3-4 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw 1/2 łyżeczki
masło 2 łyżki
ser 2 plastry
oregano 1/2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :)

Kroki postępowania

1
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszonki.
Krok 1 - Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :) foto
2
Mięso przyprawić i w nacięcia nałożyć pesto i plastry białego sera.
Krok 2 - Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :) foto
3
Kłaść na rozgrzane masło. Najpierw obsmażyć Z obu stron, a następnie przykryć i dusić do miękkości.
Krok 3 - Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :) foto
4
Podawać np. z młodymi ziemniaczkami i fasolką z wody. Mięso polać wytworzonym sosem.
SMACZNEGO!
Krok 4 - Mięso z apetycznym dodatkiem, czyli pierś nadziewana pesto ze szpinaku :) foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 01.09.2015 19:25
fajny obiadek
Catti 06.08.2015 20:13
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak