Przepis i sposób przygotowania na: Mięso w sosie
Dodać kostkę rosołową i wymieszać.
Dusić ok. 20 minut.
Dodać kukurydzę, koncentrat pomidorowy i dusić do miękkości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jeśli trzeba sos zagęścić mąką.
mięso wieprzowe | 40 dag |
cebula | 2 sztuki |
kukurydza konserwowa | 1/2 puszki |
szczypiorek | 1/2 pęczka |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
olej | do smażenia |
mąka | |
koncentrat pomidorowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: