Składniki:
polędwica wieprzowa | 50 dag |
przyprawa do gyrosa | do posypania |
sól do smaku | |
kurki | 50 dag |
bulion wołowy | 500 ml |
mąka pszenna | do zgęszczenia |
majeranek | 1 łyżka |
cebula | 1 |
smalec | 1 łyżka |
polędwica wieprzowa | 50 dag |
przyprawa do gyrosa | do posypania |
sól do smaku | |
kurki | 50 dag |
bulion wołowy | 500 ml |
mąka pszenna | do zgęszczenia |
majeranek | 1 łyżka |
cebula | 1 |
smalec | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: