Przepis i sposób przygotowania na: Marynata octowo-ketchupowa z suszonymi burakami
Kroki postępowania
Można też zamarynować wątróbki rybie.
ocet 10 % | 1/2 szkl. |
cukier | 1/3 szkl. |
ketchup | 1/2 szkl. |
włoszczyzna suszona | 1,5 łyżki drobna |
cukier | 2-3 łyżki |
sól | 1 łyżka |
woda | 3 szk. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
cebula | 2-3 średnie |
kminek | 1/2 łyżeczki |
buraki | 2 łyżki suszone |
koperek | 1 łyżeczka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: