Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z porem i wędzonym twarogiem.

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda francuska Prymat 1 łyżeczka
miód prawdziwy 1 łyżeczka
sok z cytryny 1 łyżeczka
por (biała część) 1 sztuka
szpinak świeży 1 garść
olej roślinny 2 łyżki
łosoś 250 gram
twaróg 1 (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z porem i wędzonym twarogiem.

Łososia pokroić na grube paski i wymieszać dokładnie w mieszance musztardy,miodu i soku z cytryny.Pozostawić na 10 minut.
Na oleju usmażyć paski łososia.Pod koniec smażenia wlać 1 łyżkę wody i wrzucić por pokrojony w zapałkę i lekko przesmażyć.
Na talerzu ułożyć garść listków szpinaku ,wyłożyć łososia i por,posypać wędzonym twarożkiem .Podać z cytrynką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 31.12.2014 10:05
Bardzo dobre
Kejti 08.03.2014 13:15
Smacznie podane,mniam :-)
Ania84 17.12.2013 09:47
smacznie podane :)
Ania321 16.12.2013 23:07
bardzo apetycznie wygląda :)
Kuchenka 16.12.2013 22:33
fajne jedzonko
maciek7 16.12.2013 20:59
super danie
Beata999 16.12.2013 20:54
Smaczna sałatka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak