Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w sosie z białego wina z kaparami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 400 gram
sól i pieprz 1 łyżeczka
kapary 1 łyżka
wino białe wytrawne 1/2 szklanki
Koperek suszony Prymat 1 pęczek
szalotka 1 sztuka
masło 1 łyżka
olej rzepakowy 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w sosie z białego wina z kaparami

Rybę umyj i osusz, natrzyj solą i pieprzem , usmaż. Szalotkę posiekaj w kosteczkę i zeszklij na oleju, dodaj łyżkę masła i przesiekane kapary. Wlej wino i odparuj. Dodaj posiekany koperek. Podawaj np. z ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 19.02.2017 10:14
Uwielbiam takie dania :) Pyszna rybka :)
Iwusia 18.02.2017 23:29
idealnie przygotowana rybka
Barbara13 18.02.2017 21:30
aż ślinka leci
Wiktoria29 18.02.2017 19:29
zjadłabym..............
ilka01 18.02.2017 11:00
wygląda pysznie :)
wwwiolka 17.02.2017 19:52
Bardzo fajny przepis.
IKrakowianka 17.02.2017 19:04
piękne zdjęcie :)
Wiesława1 17.02.2017 18:52
Pyszna rybka
Grazyna0211 17.02.2017 18:01
smaczne danie
Bernadeta1 17.02.2017 17:05
pyszna rybka
Agnieszka-87-25 17.02.2017 16:58
dobra rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak