Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w migdałach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 400 gram
płatki migdałowe 70 gram
oliwa 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
sól do smaku 1 szczypta
sok z cytryny 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w migdałach

Łososia nacieramy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Pozostawiamy na 15 minut. Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Łososia obtaczamy w płatkach migdałów. Pieczemy 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak