Składniki:
ziemniaki ugotowane | 4 |
zielona fasolka | 250 g |
pomidory | 2 |
tuńczyk | 1 puszka |
oliwa | 6 łyżek |
ocet winny | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
Sos sałatkowy zmysłowy | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
ziemniaki ugotowane | 4 |
zielona fasolka | 250 g |
pomidory | 2 |
tuńczyk | 1 puszka |
oliwa | 6 łyżek |
ocet winny | 3 łyżki |
ocet balsamiczny | 3 łyżki |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
Sos sałatkowy zmysłowy | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: