Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
ser żółty | 5 dag |
szparagi | 4 |
czosnek | 1/2 ząbka |
majonez | 1 łyżka |
keczup pikantny | 1 łyżka |
musztarda | 1/2 łyżki |
sól | |
pieprz |
podwójna pierś z kurczaka | 1 |
ser żółty | 5 dag |
szparagi | 4 |
czosnek | 1/2 ząbka |
majonez | 1 łyżka |
keczup pikantny | 1 łyżka |
musztarda | 1/2 łyżki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: