Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulasa potrawa razowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka razowa 2 szklanki
sól do smaku
mleko 1 szklanka
boczek wędzony 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kulasa potrawa razowa

Wykonanie:
Zagotować 2 szklanki wody, lekko posolić i wsypywać bardzo powoli mąkę stale mieszając. Chwilę podgotować na bardzo wolnym ogniu, następnie przelać do miseczek i zalać mlekiem lub okrasić stopionym boczkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak