Składniki:
kości | 25 DAG |
grzyby | 1 DAG |
kasza jęczmienna | 12 DAG |
woda | 1 L |
SŁONINA LUB MASŁO | 4 DAG |
ziemniaki | 20 DAG |
zielona pietruszka | DO SMAKU |
zielony koperek | DO SMAKU |
sól | DO SMAKU |
warzywa | 25 (mieszane, bez kapusty) |
kości | 25 DAG |
grzyby | 1 DAG |
kasza jęczmienna | 12 DAG |
woda | 1 L |
SŁONINA LUB MASŁO | 4 DAG |
ziemniaki | 20 DAG |
zielona pietruszka | DO SMAKU |
zielony koperek | DO SMAKU |
sól | DO SMAKU |
warzywa | 25 (mieszane, bez kapusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: