Przepis i sposób przygotowania na: Krokiety ze szpinakiem i fetą
Kroki postępowania
Krokiety panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na złoto po kilka chwil z dwóch stron.
mleko 3,2% | 600 ml |
mąka pszenna | 1,5 szklanki |
jajko | 2 szt |
sól | 1-2 szczypty |
tłuszcz do smażenia |
szpinak mrożony | 600 g |
ser feta | 270-300 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
Czosnek suszony Prymat | |
sól do smaku |
jajko | 2-3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
sól i pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: