Przepis i sposób przygotowania na: Krem z fasolki szparagowej
Chleb posmarować masłem i pokroić w kosteczkę. podsmażyć na suchej patelni, aż grzanki ładnie się zrumienią.
Zupę rozlać na talerze, posypać grzankami i natką.
Smacznego :)
fasolka szparagowa (mrożona) | 1 kg |
woda | 1 litr |
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) | 2 szt. |
serek topiony śmietankowy | 200 g |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | do posmarowania chleba |
chleb | kilka kromek |
kremówka | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: