Składniki:
szparagi białe | pęczek |
wywar drobiowo-warzywny | 1 l |
śmietana 30% | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
chleb | 4 kromki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
masło | 2 łyżki |
szparagi białe | pęczek |
wywar drobiowo-warzywny | 1 l |
śmietana 30% | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
chleb | 4 kromki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: