Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki rybne z czosnkiem, świeżym chilli i koperkiem
Kroki postępowania
Podajemy na ciepło.
czosnek | 2 ząbki |
świeże chilli | 1/3 sztuki |
Koperek suszony Prymat | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1,5 łyżeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cytryna | 1/4 sztuki |
sól | 1 łyżeczka |
jajko | 1 sztuka |
woda | 200 (gorąca) |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
mintaj | 4 (świeży) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: