Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kostki serowe w panierce

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko 2 szt
olej do smażenia
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Kostki serowe w panierce

Ser żółty w moim przypadku gouda kroję na małe zgrabne kostki, po czym panieruję je w roztrzepotanym jajku i bułce tartej, tak przygotowane serowe kosteczki smażę w gorącym oleju, przewracając je delikatnie, następnie odsączamy je na papierowym ręczniku, idealnie się nadają do dipów i jako przekąska.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 25.01.2017 19:28
smaczne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak