Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa półkula z koreczkami

2.0
(9)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kabanos 300 gram
papryka czerwona 1 sztuka
Cebulka perłowa marynowana Smak 1 opakowanie
ogórki konserwowe 6 sztuka
oliwki zielone 1 opakowanie
kapusta biała 1/2 sztuka
ser gouda 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa półkula z koreczkami

Kapustę dzielimy na równe połówki. Jedną połówkę owijamy folią aluminiową. Paprykę i ser kroimy w kostkę. Kabanosa dzielimy na talarki. Pozostałe składniki odsączamy z zalewy. Składniki nabijamy na przemian na wykałaczki, pozostawiając trochę pustej przestrzeni z obu stron wykałaczek. Gotowe koreczki wbijamy ściśle jeden koło drugiego w kapustę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 08.09.2013 12:29
dziękuję chętnie wykorzystam :)
Agnieszka91 13.09.2012 12:51
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak