Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokosowa kaszka owsiana z migdałami, pistacjami i orzechami laskowymi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

1 porcja na gęsto

kaszka owsiana 100 gram
mleko kokosowe 200 ml
miód 1 łyżka

Dodatkowo

pistacje
orzechy laskowe
płatki migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowa kaszka owsiana z migdałami, pistacjami i orzechami laskowymi

Kaszkę zalać podgrzanym mlekiem kokosowym i dokładnie wymieszać.
Całość dosłodzić miodem i odstawić, na kilka minut, aby kaszka zgęstniała.
Podawać posypaną posiekanymi orzechami laskowymi, pistacjami oraz płatkami migdałów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 09.11.2017 23:46
To coś dla mnie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak