Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona czerwona kapusta zasmażana z kminkiem

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona kiszona 700 g
cebula czerwona 3 duże
Kminek cały Prymat 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona czerwona kapusta zasmażana z kminkiem

Posiekać cebulę i zeszklić na smalcu. Dodać posiekaną kapustę, kminek i pieprz. Skropić płynną przyprawą do zup i wymieszać. Smażyć często mieszając, aż kapusta lekko zmięknie. Podawać na ciepło jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak