Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kieszonka z grzybami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 50 dag
sól do smaku
grzyby suszone 20 dag
cebula biała 1 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonka z grzybami

Kroki postępowania

1
Grzyby suszone zalewamy wodą i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie gotujemy je w osolonej wodzie. Odcedzamy i bardzo drobno kroimy.Następnie przesmażamy razem z cebulą pokrojoną również w drobną kostkę
Krok 1 - Kieszonka z grzybami foto
2
Mięso rozbijamy jak na kotlety, solimy i pieprzymy z obu stron
Krok 2 - Kieszonka z grzybami foto
3
Nastepnie układamy na środku naszego mięska przygotowane grzyby. Składamy.Końce schabu zbijamy tłuczkiem do mięsa. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Krok 3 - Kieszonka z grzybami foto
4
Smacznego!!!
Krok 4 - Kieszonka z grzybami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 06.07.2016 21:10
smaczny pomysł
Seba 17.10.2014 08:49
bardzo dobre
Klausia 04.06.2014 20:54
lubię takie kieszonki :)
luna76 25.05.2014 09:38
przyznaję, fajnie to wygląda :)
Beata23 09.05.2014 13:19
fajne kieszonki
Laila2786 01.04.2014 11:29
wygląda smakowicie
Agnieszka-87-25 06.03.2014 13:49
wygląda wysmienicie
IZABELA29 05.03.2014 08:17
takie połączenie lubię
ben-ka 04.03.2014 10:29
Takie mięsko z chęcią bym zjadła.
Kejti 01.03.2014 23:47
Fajne jedzonko :-)
adelajda 25.02.2014 17:20
smaczne połączenie :)
Monia 25.02.2014 14:24
Smakowite te kieszonki :)
Patriszja
Patriszja 25.02.2014 13:10
Smakowicie wygląda :) Przepis godny wypróbowania :)
Barbara777 25.02.2014 11:08
pyszności, mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak