Składniki:
kasza gryczana | 1 szkl. |
wrzątek | 1,5 szkl. |
masło | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt. |
sos grzybowy | 1 łyż. |
woda | 1 szkl. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
masło | 1 łyż. |
kasza gryczana | 1 szkl. |
wrzątek | 1,5 szkl. |
masło | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 szt. |
sos grzybowy | 1 łyż. |
woda | 1 szkl. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
masło | 1 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: