Przepis i sposób przygotowania na: kasza gryczana ze szpinakiem i pieczonymi pomidorami
Kroki postępowania
W międzyczasie ugotować kaszę gryczaną al dente wg instrukcji na opakowaniu.
Dodać kaszę gryczaną, wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
kasza gryczana | 100 gram |
szpinak świeży | 150 gram |
pomidory Lima | 6-8 sztuk |
cebula | 1 średnia |
oliwa | 1/4 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | wg uznania |
rozmaryn świeży | 1 gałązka |
pieprz | do smaku |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: