Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówa z piekarnika

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt.
karkówka 3 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówa z piekarnika

Kroki postępowania

1
Cebulę obrać z łuskowatych liści i pokroić w półksiężyce, rozłączyć je. W miseczce wymieszać ketchup z przyprawą do karkówki.
Krok 1 - Karkówa z piekarnika foto
2
Karkówkę pokroić w kostkę.
Krok 2 - Karkówa z piekarnika foto
3
Do worka (do pieczenia w piekarniku) wrzucamy mięso, cebulę i przyprawę z ketchupem - wszystko razem mieszamy.
Krok 3 - Karkówa z piekarnika foto
4
Wstawiamy na ok. 50 min do piekarnika nagrzanego do 180 C. Smacznego.
Krok 4 - Karkówa z piekarnika foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 18.12.2013 19:05
pyszne mięsko
gosia47-47 24.10.2013 08:59
moje ulubione smaki ;)
marzencia2007 25.03.2013 23:11
uwielbiam karkóweczke
wyattearp 22.03.2013 07:44
świetnie wygląda
Adamorek 21.03.2013 23:49
doskonałą do piwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak