Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 30 dag |
cebula biała | |
papryka | 2 strąki |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
parówki cienkie | 2-3 szt |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 30 dag |
cebula biała | |
papryka | 2 strąki |
tłuszcz | |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
parówki cienkie | 2-3 szt |
sól | |
pieprz | |
przyprawa do zup |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: