Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak brukselkowy z mięsnymi kuleczkami
Kroki postępowania
Kiedy zmiękną dodać do zupy razem z wywarem. Doprawić do smaku.
brukselka | 500 g |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
marchewka | duża |
seler korzeniowy | dowolny kawałek |
cebula biała | duża |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa uniwersalna | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
smalec | 2 łyżki |
ziemniaki | 600-700 g |
zakwas | z kiszonej kapusty 300-400 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: