Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta biała | 60 dag |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
papryka konserwowa | 2-3 strąki |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
rum | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta biała | 60 dag |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
papryka konserwowa | 2-3 strąki |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
rum | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: