Przepis i sposób przygotowania na: Jesienny gulasz wołowy z dynią i cukinią
Kroki postępowania
Do obsmażonego mięsa dolać trochę bulionu i dusić pod przykryciem 15 minut.
wołowina | 1/2 kilogram |
dynia | 1/4 sztuka |
cukinia | 1,5 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbek |
olej rzepakowy | 2 łyżka |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 2 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
kminek | 1/4 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
bulion warzywny | 1/2 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: