Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane polędwicą drobiową

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 szt
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
polędwica 100 drobiowa
ogórek 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane polędwicą drobiową

Jajka ugotować na twardo. Przestudzić, obrać, przekroić wzdłuż i usunąć żółtka. Polędwicę oraz ogórek pokroić bardzo drobno, wymieszać z żółtkami. Przyprawić do smaku, dodać majonez i dokładnie wymieszać. Nakładać farsz za pomocą łyżeczki.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 23.09.2013 14:33
Pyszniutkie ;)
mufinka79 21.09.2013 19:17
Też robię z polędwicą, i są naprawdę pyszne :)
Pomocnik 21.09.2013 18:55
Uwielbiam takie dania
Megg 21.09.2013 18:19
bardzo lubię takie faszerowane jajka
halina17 21.09.2013 16:36
Lubię faszerowane jajka.
Paolcia 21.09.2013 15:12
super przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak