Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

jajko ugotowane na twardo 8 szt
pasta rybna 1 szt
groszek konserwowy 3 łyżki
majonez 3 łyżki
sól i pieprz

do przybrania

oliwki czarne Smak
oliwki zielone Smak
koperek
szczypiorek
rzodkiewki
łosoś wędzony plastry
kawior

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Odsączyć groszek przetrzeć przez sito. Jajka przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka i utrzeć z majonezem na gładką masę. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać groszek a do drugiej pastę rybną. Przyprawić pasty do smaku i napełnić nimi połówki jajek. przybrać plasterkami oliwek, rzodkiewek, kawałkami łososia, piórkami kopru i szczypiorku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak