Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczne pulpeciki z mozzarellą
2.Na patelni rozgrzewamy olej/smalec.Pulpeciki dokładnie obtaczamy w mące ,smażymy na rumiano po parę sekund z każdej strony.
jajko ugotowane na twardo | 6 sztuk |
mozzarella małe kulki | 6 sztuk |
szczypior | 5-6 gałązek |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
majonez | 1 łyżka |
przyprawa do potraw | 1 łyżeczka z jajek |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: