Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajca pod tatarską pierzynką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 9
majonez 4 łyżki
jogurt naturalny 4 łyżki
grzybki marynowane 1 słoiczek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajca pod tatarską pierzynką

Co i jak?

Jajka przekroić na pół, ułożyć na pólmisku.

Grzybki i ogórki drobno pokroić. Wymieszać z jogurtem/śmietaną i majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Jajka polać przygotowanym sosem. Udekorować po swojemu.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cranberry 29.06.2013 19:06
robię podobne :) mniam :)
jozefinach 29.03.2013 20:17
Moje smaki.
mzap88 29.03.2013 19:28
dokładnie tak :)
AZgotuj 29.03.2013 17:27
pyszna pierzyna, za oknem śnieg wiec i jaja mają swoją pierzynkę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak